Zondag is gemaakt om te brunchen! En de lekkerste zondagsbrunch vindt u bij Restaurant Dapper. De à la carte brunch wordt op tafel gepresenteerd, dus u kunt gezellig aan tafel blijven zitten. U geniet tijdens de brunch van allerlei heerlijkheden waaronder huisgemaakte soepen, zoete- en hartige broodjes, diverse warme en koude gerechtjes van de speciale menukaart, lekkere bijgerechten (salades, aardappelgratin enz.) en als afsluiter een Grand Dessert!

De allerkleinsten genieten van hun eigen brunch met een lekker soepje, overheerlijke warme- en koude kindergerechtjes en een mini Grand Dessert.

De perfecte afsluiting van het weekend!

Het is ook mogelijk om met onze Brunchtip aansluitend aan de zondagsbrunch heerlijk te genieten in ons zwem- en saunaparadijs. Kijk HIER voor alle info.

Elke zondag  tussen 11.30 – 14.00 uur of 12.00 – 15.00 uur. (vanaf 6 juni tot 1 oktober bieden wij geen zondagsbrunch aan)

Tarieven
Volwassenen € 26,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 16,00 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar gratis

 De brunch is inclusief koffie / thee / vruchtensappen en melk

 

RESERVEREN

Reserveren is mogelijk tot 16.00 uur op vrijdag er voor. Op kortere termijn reserveren? Neem contact met ons op via 0592 356000 om de mogelijkheden te bespreken.