DINERKAART
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
TOMATENSOEP • 7,00
kruidige huisgemaakte tomatensoep
Warme voorgerechten
KIPPENVLEUGELS • 7,95
met een vleugje honing
GEFRITUURDE CHAMPIGNONS • 6,95
gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 23,50
vispotje van kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en kruidige tomatensaus
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
BROODPLANKJE • 3,50
geserveerd met kruidenboter
TOMATENSOEP • 4,50
kruidig tomatensoepje
hoofdgerechten •
VARKENSSCHNITZEL • 9,50
schnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
KIPPENVLEUGELS • 8,50
kippenvleugels met appelmoes, friet en mayonaise
VEGA SCHNITZEL • 8,50
vegetarische schnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
PASTA MET TOMATENSAUS EN GEHAKTBALLETJES • 7,50
het ultieme pastagerecht
nagerecht •
SUIKERWAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
KINDERDESSERT • 6,50
feestelijk dessert met vanille- en aardbeienijs, aardbeiensaus, perzik en spekjes
De hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte frites van Drentse aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en kruidenboter
SALADE MET GAMBA’S • 7,75
heerlijke salade met gamba’s, huisgemaakte croutons en sesamdressing
KIPCOCKTAIL • 9,50
cocktail van gerookte kip met appel, sla en een frisse dressing
Hoofdgerechten Vlees
SCALOPPA GORGONZOLA • 22,50
varkenshaas in romige gorgonzolasaus
- Tipvan de chef
DAPPERE BURGER • 21,50
heerlijk gegrilde beefburger geserveerd op klassieke Amerikaanse wijze met bacon, uienring, tomaat, Cheddar kaas en augurkenrelish
BIEFSTUKPUNTJES • 22,50
geserveerd met gegrilde groenten in pepersaus
- Onze specialiteit!onbeperkt
KIP PIRI PIRI • 24,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIP SZECHUAN • 18,50
gesneden kipfilet bereid in ketjapsaus met julienne gesneden wortel, lente-ui, een vleugje peper en geserveerd met rijst
KIPFILET PIRI PIRI • 17,50
gegrilde kipfilet geserveerd met knoflook- en peperolie
SURF EN TURF • 21,50
heerlijke combinatie vlees en vis geserveerd met kruidenboter
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 24,50
eigengemaakte spareribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
TRADITIONELE WIENERSCHNITZEL • 19,50
het echte winter comfort food, gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
een feestmaal voor boerkostliefhebbers, gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18,50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS • 19,50
verse pasta met een romige champignonsaus
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus met een crumble van speculoos
WARME WAFEL MET VANILLEIJS • 9,50
verse wafel geserveerd met vanilleroomijs en warme kersen
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
SLAGYOGHURT MET CRUMBLE EN KERSEN • 9,50
luchtige mousse van yoghurt met kersen en een crumble van speculoos
APPELCRUMBLE MET VANILLEIJS • 9,50
huisgemaakte warme appelcrumble met vanilleijs en slagroom
TIRAMISU • 9,50
huisgemaakte tiramisu met lange vingers, koffielikeur, koffie en slagroom
AFFOGATO AMARETTO • 8,50
mix van vanille-ijs, espresso en Amaretto
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
TOMATENSOEP • 7,00
kruidige huisgemaakte tomatensoep
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en kruidenboter
SALADE MET GAMBA’S • 7,75
heerlijke salade met gamba’s, huisgemaakte croutons en sesamdressing
KIPCOCKTAIL • 9,50
cocktail van gerookte kip met appel, sla en een frisse dressing
Warme voorgerechten
KIPPENVLEUGELS • 7,95
met een vleugje honing
GEFRITUURDE CHAMPIGNONS • 6,95
gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
Hoofdgerechten Vlees
SCALOPPA GORGONZOLA • 22,50
varkenshaas in romige gorgonzolasaus
- Tipvan de chef
DAPPERE BURGER • 21,50
heerlijk gegrilde beefburger geserveerd op klassieke Amerikaanse wijze met bacon, uienring, tomaat, Cheddar kaas en augurkenrelish
BIEFSTUKPUNTJES • 22,50
geserveerd met gegrilde groenten in pepersaus
- Onze specialiteit!onbeperkt
KIP PIRI PIRI • 24,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIP SZECHUAN • 18,50
gesneden kipfilet bereid in ketjapsaus met julienne gesneden wortel, lente-ui, een vleugje peper en geserveerd met rijst
KIPFILET PIRI PIRI • 17,50
gegrilde kipfilet geserveerd met knoflook- en peperolie
SURF EN TURF • 21,50
heerlijke combinatie vlees en vis geserveerd met kruidenboter
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 24,50
eigengemaakte spareribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
TRADITIONELE WIENERSCHNITZEL • 19,50
het echte winter comfort food, gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
een feestmaal voor boerkostliefhebbers, gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 23,50
vispotje van kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en kruidige tomatensaus
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18,50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS • 19,50
verse pasta met een romige champignonsaus
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
BROODPLANKJE • 3,50
geserveerd met kruidenboter
TOMATENSOEP • 4,50
kruidig tomatensoepje
hoofdgerechten •
VARKENSSCHNITZEL • 9,50
schnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
KIPPENVLEUGELS • 8,50
kippenvleugels met appelmoes, friet en mayonaise
VEGA SCHNITZEL • 8,50
vegetarische schnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
PASTA MET TOMATENSAUS EN GEHAKTBALLETJES • 7,50
het ultieme pastagerecht
nagerecht •
SUIKERWAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
KINDERDESSERT • 6,50
feestelijk dessert met vanille- en aardbeienijs, aardbeiensaus, perzik en spekjes
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus met een crumble van speculoos
WARME WAFEL MET VANILLEIJS • 9,50
verse wafel geserveerd met vanilleroomijs en warme kersen
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
SLAGYOGHURT MET CRUMBLE EN KERSEN • 9,50
luchtige mousse van yoghurt met kersen en een crumble van speculoos
APPELCRUMBLE MET VANILLEIJS • 9,50
huisgemaakte warme appelcrumble met vanilleijs en slagroom
TIRAMISU • 9,50
huisgemaakte tiramisu met lange vingers, koffielikeur, koffie en slagroom
AFFOGATO AMARETTO • 8,50
mix van vanille-ijs, espresso en Amaretto
De hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte frites van Drentse aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes