DINERKAART
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
GOULASHSOEP • 7,00
goulashsoep met paprika en rundvlees
FRITATTENSOEP • 7,00
krachtige runderbouillon geserveerd met reepjes pannenkoek
Warme voorgerechten
Wings • 10,50
gemarineerde kippenvleugels met honing
UIENRINGEN • 9,50
knapperige uienringen geserveerd met knoflooksaus
GEBAKKEN CHAMPIGNONS IN ROOMSAUS • 10,25
huisgemarineerde champignons in romige knoflooksaus geserveerd met verse toast
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 19,50
vispotje met kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en witte wijn
ZEEBAARSFILET • 18,50
op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met een romige vissaus
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
FRITTATENSOEP • 4,50
runderbouillon met reepje pannenkoek
hoofdgerechten •
SCHNITZEL • 9,50
varkensschnitzel geserveerd met appelmoes, friet en frietsaus
CURRYWORST • 8,50
gegrilde curryworst met friet, appelmoes, frietsaus en currysaus
VEGA SCHNITZEL • 8,75
vegetarische schnitzel geserveerd met friet, appelmoes en frietsaus
KIPPENVLEUGELS • 9,00
portie kippenvleugels met friet, appelmoes en frietsaus
nagerecht •
VERSE WAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Geniet van onze speciaal uitgelichte gerechten, die slechts voor korte tijd beschikbaar zijn.
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en aioli
SALADE VAN GEITENKAAS • 11,50
een frisse salade van roodlof en witlof geserveerd met geitenkaas en balsamicodressing
Hoofdgerechten Vlees
ENTRECOTE (200 GRAM) • 25,50
gegrilde runderlende geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
DAPPERE BURGER • 19,00
gegrilde beefburger geserveerd op een bun met frisse sla, tomaat, augurk, bacon, Cheddar kaas en burgersaus
Rib-eye steak • 25,50
Gegrilde steak geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
KIP PIRI PIRI • 23,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIPFILET HAWAII • 18,50
een gebakken kipfilet (250 gram) geserveerd met ananas en romige kerriesaus
KIPFILET PIRI PIRI • 16,50
gegrilde kipfilet (250 gram) geserveerd met knoflook- en peperolie
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 23,50
gegrilde ribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
RUNDERSTOOFPOT • 19,50
rijkelijk gevulde runderstoofpot met smeuïge aardappelpuree
DAPPERE SJASLIEK • 21,50
spies van varkenshaas met ui, paprika en spek
WIENER SCHNITZEL • 19,50
gebakken varkensschnitzel (250 gram) met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18.50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
VEGA HACHEE WINTERSTOOF • 16,50
hachee van jackfruit geserveerd met rode kool met appeltjes en aardappelpuree
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS EN PADDENSTOELEN • 15,00
verse pasta met een romige champignon- en paddenstoelensaus
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus en een crumble van speculoos
CHOCOLADEMOUSSE • 9,50
krokante chocolademoussedruppel geserveerd met slagroom
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
APFELSTRUDEL MET KANEELIJS • 9,50
warme strudel met kaneelijs geserveerd met slagroom en vanillesaus
DAPPERE WAFEL MET KERSEN • 9,50
verse wafel geserveerd met vanille roomijs en warme kersen
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
GOULASHSOEP • 7,00
goulashsoep met paprika en rundvlees
FRITATTENSOEP • 7,00
krachtige runderbouillon geserveerd met reepjes pannenkoek
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en aioli
SALADE VAN GEITENKAAS • 11,50
een frisse salade van roodlof en witlof geserveerd met geitenkaas en balsamicodressing
Warme voorgerechten
Wings • 10,50
gemarineerde kippenvleugels met honing
UIENRINGEN • 9,50
knapperige uienringen geserveerd met knoflooksaus
GEBAKKEN CHAMPIGNONS IN ROOMSAUS • 10,25
huisgemarineerde champignons in romige knoflooksaus geserveerd met verse toast
Hoofdgerechten Vlees
ENTRECOTE (200 GRAM) • 25,50
gegrilde runderlende geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
DAPPERE BURGER • 19,00
gegrilde beefburger geserveerd op een bun met frisse sla, tomaat, augurk, bacon, Cheddar kaas en burgersaus
Rib-eye steak • 25,50
Gegrilde steak geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
KIP PIRI PIRI • 23,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIPFILET HAWAII • 18,50
een gebakken kipfilet (250 gram) geserveerd met ananas en romige kerriesaus
KIPFILET PIRI PIRI • 16,50
gegrilde kipfilet (250 gram) geserveerd met knoflook- en peperolie
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 23,50
gegrilde ribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
RUNDERSTOOFPOT • 19,50
rijkelijk gevulde runderstoofpot met smeuïge aardappelpuree
DAPPERE SJASLIEK • 21,50
spies van varkenshaas met ui, paprika en spek
WIENER SCHNITZEL • 19,50
gebakken varkensschnitzel (250 gram) met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 19,50
vispotje met kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en witte wijn
ZEEBAARSFILET • 18,50
op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met een romige vissaus
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18.50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
VEGA HACHEE WINTERSTOOF • 16,50
hachee van jackfruit geserveerd met rode kool met appeltjes en aardappelpuree
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS EN PADDENSTOELEN • 15,00
verse pasta met een romige champignon- en paddenstoelensaus
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
FRITTATENSOEP • 4,50
runderbouillon met reepje pannenkoek
hoofdgerechten •
SCHNITZEL • 9,50
varkensschnitzel geserveerd met appelmoes, friet en frietsaus
CURRYWORST • 8,50
gegrilde curryworst met friet, appelmoes, frietsaus en currysaus
VEGA SCHNITZEL • 8,75
vegetarische schnitzel geserveerd met friet, appelmoes en frietsaus
KIPPENVLEUGELS • 9,00
portie kippenvleugels met friet, appelmoes en frietsaus
nagerecht •
VERSE WAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus en een crumble van speculoos
CHOCOLADEMOUSSE • 9,50
krokante chocolademoussedruppel geserveerd met slagroom
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
APFELSTRUDEL MET KANEELIJS • 9,50
warme strudel met kaneelijs geserveerd met slagroom en vanillesaus
DAPPERE WAFEL MET KERSEN • 9,50
verse wafel geserveerd met vanille roomijs en warme kersen
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Geniet van onze speciaal uitgelichte gerechten, die slechts voor korte tijd beschikbaar zijn.
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes