Restaurant Dapper
Restaurant Dapper
  • Home
  • Menu
  • Arrangementen
  • Info
  • Contact
  • 0592 356 000
Menu

Menu

  • DINERKAART
  • BORRELKAART

DINERKAART

Restaurant Dapper

2-gangenmenu

  • 28,50p.p.*

    2-GANGENMENU •

    Maak zelf een keuze uit een hoofd- en nagerecht

Soepen

  • Verse soep van de dag • 7,00

    laat u verrassen door de kok

  • Rode curry soep • 7,00

    geserveerd met oosterse groenten en heerlijke kipfilet

  • Courgettesoep (vegan) • 7,00

    met garnituur van gele en groene courgette

Warme voorgerechten

  • Gamba’s piri piri • 13,50

    gamba’s uit de wok met peperolie, knoflookolie en bosui geserveerd met brood met kruidenboter

  • Gevulde portobello met geitenkaas • 8,75

    warm geserveerd met een frisse salade

  • Krokante kippendijstukjes • 9,50

    met een oosterse garnituur en sesamsaus

Hoofdgerechten Vis

  • Spaghetti aglio e olio met gamba’s • 19,50

    spaghetti op smaak gemaakt met een rode peper, knoflook en gemarineerde gamba’s

  • Zalm uit de oven op een bedje van sinaasappel • 22,50

    gebakken zalm op een bedje van sinaasappel, gemarineerd met een citrus-honing olie en granaatappelpitten

Kidskaart

  • VOORGERECHTEN •

  • Goed gevuld groentesoepje • 3,95

    geserveerd met verse groenten en rundvlees

  • Verse mini breekbroodjes • 4,00

    geserveerd met kruidenboter

  • hoofdgerechten •

  • Mini beefburger met een briochebroodje • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Frikandel • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Krokante kiphaasjes • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Valess schnitzel • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • nagerecht •

  • Mini suikerwafel met vanilleroomijs en aardbeien • 5,50

    geserveerd met chocoladesaus, slagroom en snoepjes

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, groenten van de dag en frisse salade (geldt niet voor pastagerechten).

* Voor het gerecht entrecote geldt een toeslag van 5,00 per persoon op het 2-gangenmenu.

Koude voorgerechten

  • Broodplankje • 7,50

    breekbroodjes geserveerd met verse pesto en kruidenboter

  • RUNDERCARPACCIO • 13,50

    geserveerd met frisse sla, rode ui, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing

  • Tartaar van mango en avocado • 8,50

    frisse tartaar van mango, avocado en mozzarella geserveerd met rucola, pijnboompitten en limoendressing

  • Frisse zomersalade • 12,50

    rijkelijk gevuld met gerookte zalm, avocado en mango

  • Gegrilde puntpaprika met hummus • 9,50

    geserveerd met gepofte cherrytomaten, radijs en viooltjes

Hoofdgerechten Vlees

  • Rendang van rundvlees • 19,50

    heerlijk rundstoofvlees met groente uit de wok

  • KIP PIRI PIRI • 20,00

    gegrilde kip naar origineel Portugees recept met pepers en knoflookolie

  • DE DAPPERE BURGER (ITALIAN STYLE) • 19,50

    rundvleesburger (200 gr.) op een focaccia broodje belegd met rauwe ham, mozzarella, tomaat, rode ui en een basilicummayonaise

  • De Dappere Kipspies • 18,50

    spies van kipdijfilet (300 gr.) met diverse soorten heerlijke groenten

  • VARKENSHAASMEDAILLONS • 21,50

    gegrilde varkenshaasmedaillons geserveerd met een heerlijke tagliatelle met courgette, champignons en roomsaus

  • Specialiteitvan de kok

    Ossenhaaspuntjes met pepersaus • 22,50

    gebakken ossenhaaspuntjes met romige pepersaus

  • Gegrilde entrecote met chimichurri* • 28,50

    entrecote (200 gr.) geserveerd met chimichurri

Hoofdgerechten Vegetarisch

  • Huisgemaakte lasagne (Vegan) • 17,50

    een rijkelijk gevulde groenten- en courgettelasagne met heerlijke vegan bechamelsaus met gegratineerde vegan kaas

  • Romige Tagliatelle • 18,50

    heerlijke romige pasta met courgette, champignons en cherrytomaatjes

Nagerechten

  • Dappere koffie • 9,50

    koffie geserveerd met stukje spekkoek, boterkoekblokje, stukje brownie, slagroom en een bonbon

  • Chocolade mousse • 9,50

    quenelle van pure chocolade gevuld met chocolademousse geserveerd met een oreo crumble en slagroom

  • Frambozen sorbetijs met pistache spongecake en slagroom • 9,50

    zomers fruit met frambozen sorbetijs geserveerd met pistache spongecake en slagroom

  • Tiramisu van aardbeien en witte chocolade • 9,50

    tiramisu van aardbeien, blauwe bessen met een crumble van een American White chocolate cookie en slagroom

  • Coupe zomerkoninkjes • 9,50

    heerlijke gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom

  • Limoen slagyoghurt met mango en passiefruit • 9,50

    frisse slagyoghurt geserveerd met mango en een krokantje van passiefruit

2-gangenmenu

  • 28,50p.p.*

    2-GANGENMENU •

    Maak zelf een keuze uit een hoofd- en nagerecht

Soepen

  • Verse soep van de dag • 7,00

    laat u verrassen door de kok

  • Rode curry soep • 7,00

    geserveerd met oosterse groenten en heerlijke kipfilet

  • Courgettesoep (vegan) • 7,00

    met garnituur van gele en groene courgette

Koude voorgerechten

  • Broodplankje • 7,50

    breekbroodjes geserveerd met verse pesto en kruidenboter

  • RUNDERCARPACCIO • 13,50

    geserveerd met frisse sla, rode ui, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing

  • Tartaar van mango en avocado • 8,50

    frisse tartaar van mango, avocado en mozzarella geserveerd met rucola, pijnboompitten en limoendressing

  • Frisse zomersalade • 12,50

    rijkelijk gevuld met gerookte zalm, avocado en mango

  • Gegrilde puntpaprika met hummus • 9,50

    geserveerd met gepofte cherrytomaten, radijs en viooltjes

Warme voorgerechten

  • Gamba’s piri piri • 13,50

    gamba’s uit de wok met peperolie, knoflookolie en bosui geserveerd met brood met kruidenboter

  • Gevulde portobello met geitenkaas • 8,75

    warm geserveerd met een frisse salade

  • Krokante kippendijstukjes • 9,50

    met een oosterse garnituur en sesamsaus

Hoofdgerechten Vlees

  • Rendang van rundvlees • 19,50

    heerlijk rundstoofvlees met groente uit de wok

  • KIP PIRI PIRI • 20,00

    gegrilde kip naar origineel Portugees recept met pepers en knoflookolie

  • DE DAPPERE BURGER (ITALIAN STYLE) • 19,50

    rundvleesburger (200 gr.) op een focaccia broodje belegd met rauwe ham, mozzarella, tomaat, rode ui en een basilicummayonaise

  • De Dappere Kipspies • 18,50

    spies van kipdijfilet (300 gr.) met diverse soorten heerlijke groenten

  • VARKENSHAASMEDAILLONS • 21,50

    gegrilde varkenshaasmedaillons geserveerd met een heerlijke tagliatelle met courgette, champignons en roomsaus

  • Specialiteitvan de kok

    Ossenhaaspuntjes met pepersaus • 22,50

    gebakken ossenhaaspuntjes met romige pepersaus

  • Gegrilde entrecote met chimichurri* • 28,50

    entrecote (200 gr.) geserveerd met chimichurri

Hoofdgerechten Vis

  • Spaghetti aglio e olio met gamba’s • 19,50

    spaghetti op smaak gemaakt met een rode peper, knoflook en gemarineerde gamba’s

  • Zalm uit de oven op een bedje van sinaasappel • 22,50

    gebakken zalm op een bedje van sinaasappel, gemarineerd met een citrus-honing olie en granaatappelpitten

Hoofdgerechten Vegetarisch

  • Huisgemaakte lasagne (Vegan) • 17,50

    een rijkelijk gevulde groenten- en courgettelasagne met heerlijke vegan bechamelsaus met gegratineerde vegan kaas

  • Romige Tagliatelle • 18,50

    heerlijke romige pasta met courgette, champignons en cherrytomaatjes

Kidskaart

  • VOORGERECHTEN •

  • Goed gevuld groentesoepje • 3,95

    geserveerd met verse groenten en rundvlees

  • Verse mini breekbroodjes • 4,00

    geserveerd met kruidenboter

  • hoofdgerechten •

  • Mini beefburger met een briochebroodje • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Frikandel • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Krokante kiphaasjes • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • Valess schnitzel • 8,50

    geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen

  • nagerecht •

  • Mini suikerwafel met vanilleroomijs en aardbeien • 5,50

    geserveerd met chocoladesaus, slagroom en snoepjes

Nagerechten

  • Dappere koffie • 9,50

    koffie geserveerd met stukje spekkoek, boterkoekblokje, stukje brownie, slagroom en een bonbon

  • Chocolade mousse • 9,50

    quenelle van pure chocolade gevuld met chocolademousse geserveerd met een oreo crumble en slagroom

  • Frambozen sorbetijs met pistache spongecake en slagroom • 9,50

    zomers fruit met frambozen sorbetijs geserveerd met pistache spongecake en slagroom

  • Tiramisu van aardbeien en witte chocolade • 9,50

    tiramisu van aardbeien, blauwe bessen met een crumble van een American White chocolate cookie en slagroom

  • Coupe zomerkoninkjes • 9,50

    heerlijke gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom

  • Limoen slagyoghurt met mango en passiefruit • 9,50

    frisse slagyoghurt geserveerd met mango en een krokantje van passiefruit

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, groenten van de dag en frisse salade (geldt niet voor pastagerechten).

* Voor het gerecht entrecote geldt een toeslag van 5,00 per persoon op het 2-gangenmenu.

BORRELKAART

Restaurant Dapper

Borrelgerechten

  • Ambachtelijke bitterballen (vlees of Vega) • 9,50

    portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise

  • Kaasloempia's • 8,50

    Portie van 6 kaasloempia’s met chilisaus

  • Dappere happlank (vanaf 2 pers.) • 10,50 p.p.

    goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s

  • Broodplankje • 7,50

    breekbrood met pesto en kruidenboter

  • TORTILLA CHIPS • 7,50

    warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip

  • YAKITORI SPIESJES • 7,00

    portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes

Borrelgerechten

  • Broodplankje • 7,50

    breekbrood met pesto en kruidenboter

  • TORTILLA CHIPS • 7,50

    warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip

  • YAKITORI SPIESJES • 7,00

    portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes

Borrelgerechten

  • Ambachtelijke bitterballen (vlees of Vega) • 9,50

    portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise

  • Kaasloempia's • 8,50

    Portie van 6 kaasloempia’s met chilisaus

  • Dappere happlank (vanaf 2 pers.) • 10,50 p.p.

    goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s

  • Broodplankje • 7,50

    breekbrood met pesto en kruidenboter

  • TORTILLA CHIPS • 7,50

    warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip

  • YAKITORI SPIESJES • 7,00

    portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes

Borrelgerechten

  • Broodplankje • 7,50

    breekbrood met pesto en kruidenboter

  • TORTILLA CHIPS • 7,50

    warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip

  • YAKITORI SPIESJES • 7,00

    portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes

Tafel reserveren?

Reserveer nu! Bel 0592 356 000

Contact

Dapper (in De Bonte Wever)
Stadsbroek 17
9405 BK Assen

0592 356 000
info@debontewever.nl

Dapper bevindt zich in De Bonte Wever in Assen. Gelegen aan de rondweg van Assen zijn wij uitstekend bereikbaar met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Nieuwsbrief

Openingstijden

Dagelijks vanaf  17.00 uur

Bel ons op: 0592 356 000