DINERKAART
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
TOMATENSOEP • 7,00
kruidige huisgemaakte tomatensoep
Warme voorgerechten
Wings • 10,50
gemarineerde kippenvleugels met honing
GEBAKKEN GAMBA'S • 10,25
geserveerd in knoflook-roomsaus met breekbrood
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 19,50
vispotje met kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en witte wijn
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
TOMATENSOEP • 4,50
kruidig tomatensoepje
hoofdgerechten •
KIPSCHNITZEL • 9,50
kipschnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
FRIKANDEL • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, mayonaise
VEGA SCHNITZEL • 8,75
vegetarische schnitzel geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise
nagerecht •
SUIKERWAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Geniet van onze speciaal uitgelichte gerechten, die slechts voor korte tijd beschikbaar zijn.
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en kruidenboter
CARPACCIO • 13,50
dungesneden carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pittenmix en truffelmayo
SALADE VAN GEROOKTE KIP • 9,50
salade met gerookte kip, appel en frisse citrusdressing
CARPACCIO VAN WATERMELOEN • 8,75
geserveerd met fetakaas, balsamicoazijn en verse munt
Hoofdgerechten Vlees
ENTRECOTE (200 GRAM) • 25,50
gegrilde runderlende geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
- Tipvan de chef
DAPPERE BURGER • 21,50
gegrilde beefburger geserveerd op een klassieke Amerikaanse wijze met o.a. bacon, uienringen, tomaat, Cheddar kaas en augurkenrelish
Rib-eye steak • 25,50
Gegrilde steak geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
- Onze specialiteit!onbeperkt
KIP PIRI PIRI • 23,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIPFILET HAWAII • 18,50
een gebakken kipfilet (250 gram) geserveerd met ananas en romige kerriesaus
KIPFILET PIRI PIRI • 17,50
gegrilde kipfilet (250 gram) geserveerd met knoflook- en peperolie
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 24,50
gegrilde ribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
DAPPERE SATÉ • 18,50
gemarineerde kippendij (300 gram) met satésaus geserveerd met witte rijst, seroendeng en kroepoek
WIENER SCHNITZEL • 19,50
gebakken varkensschnitzel (250 gram) met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18,50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS EN PADDENSTOELEN • 16,50
verse pasta met een romige champignon- en paddenstoelensaus
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus en een crumble van speculoos
DAPPERE SORBET • 9,50
riante sorbet met aardbeiensaus, cocktailfruit, aardbeien en mangosorbetijs
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
GEMARINEERDE AARDBEIEN ROMANOFF • 9,50
in wodka gemarineerde aardbeien met slagyoghurt
Soepen
UIENSOEP • 7,00
heerlijk kruidige uiensoep met een kaasbroodje
TOMATENSOEP • 7,00
kruidige huisgemaakte tomatensoep
Koude voorgerechten
Broodplank • 7,75
breekbrood geserveerd met pesto en kruidenboter
CARPACCIO • 13,50
dungesneden carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, pittenmix en truffelmayo
SALADE VAN GEROOKTE KIP • 9,50
salade met gerookte kip, appel en frisse citrusdressing
CARPACCIO VAN WATERMELOEN • 8,75
geserveerd met fetakaas, balsamicoazijn en verse munt
Warme voorgerechten
Wings • 10,50
gemarineerde kippenvleugels met honing
GEBAKKEN GAMBA'S • 10,25
geserveerd in knoflook-roomsaus met breekbrood
Hoofdgerechten Vlees
ENTRECOTE (200 GRAM) • 25,50
gegrilde runderlende geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
- Tipvan de chef
DAPPERE BURGER • 21,50
gegrilde beefburger geserveerd op een klassieke Amerikaanse wijze met o.a. bacon, uienringen, tomaat, Cheddar kaas en augurkenrelish
Rib-eye steak • 25,50
Gegrilde steak geserveerd met keuze uit: kruidenboter, champignon- of pepersaus
- Onze specialiteit!onbeperkt
KIP PIRI PIRI • 23,50
gegrilde kip bereid op Portugese wijze met knoflook- en peperolie (onbeperkt)
KIPFILET HAWAII • 18,50
een gebakken kipfilet (250 gram) geserveerd met ananas en romige kerriesaus
KIPFILET PIRI PIRI • 17,50
gegrilde kipfilet (250 gram) geserveerd met knoflook- en peperolie
HUISGEMAAKTE SPARE RIBS • 24,50
gegrilde ribs (600 gram) geserveerd met knoflooksaus
DAPPERE SATÉ • 18,50
gemarineerde kippendij (300 gram) met satésaus geserveerd met witte rijst, seroendeng en kroepoek
WIENER SCHNITZEL • 19,50
gebakken varkensschnitzel (250 gram) met frisse krautsalade en keuze uit champignon-, peper- of zigeunersaus
BOERENSCHNITZEL • 21,50
gebakken varkensschnitzel met frisse krautsalade en een boerengarnituur van spek, ui en champignons
Hoofdgerechten Vis
ZALMFILET • 22,50
gebakken zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
DAPPER VISPOTJE • 19,50
vispotje met kabeljauw, zalm, Victoriabaars en gamba’s geserveerd met een mix van cherrytomaatjes en witte wijn
Hoofdgerechten Vegetarisch
DAPPERE NO BEEF BURGER • 18,50
gegrilde vegaburger geserveerd op een bun met o.a. frisse sla, tomaat, vegan kaas, burgersaus en een gefrituurde uienring
PAPPARDELLE MET CHAMPIGNONS EN PADDENSTOELEN • 16,50
verse pasta met een romige champignon- en paddenstoelensaus
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
TOMATENSOEP • 4,50
kruidig tomatensoepje
hoofdgerechten •
KIPSCHNITZEL • 9,50
kipschnitzel geserveerd met appelmoes, friet en mayonaise
FRIKANDEL • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, mayonaise
VEGA SCHNITZEL • 8,75
vegetarische schnitzel geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise
nagerecht •
SUIKERWAFEL • 5,50
geserveerd met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
Nagerechten
DAME BLANCHE • 9,50
vanille roomijs met warme chocoladesaus en een crumble van speculoos
DAPPERE SORBET • 9,50
riante sorbet met aardbeiensaus, cocktailfruit, aardbeien en mangosorbetijs
DAPPERE KOFFIE • 9,50
koffie of thee geserveerd met diverse zoetigheden om de avond mee af te sluiten
GEMARINEERDE AARDBEIEN ROMANOFF • 9,50
in wodka gemarineerde aardbeien met slagyoghurt
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, warme groenten en rauwkost (m.u.v. pastagerechten).
Geniet van onze speciaal uitgelichte gerechten, die slechts voor korte tijd beschikbaar zijn.
Borrelkaart
AMBACHTELIJKE BITTERBALLEN (VLEES OF VEGA) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
KAASLOEMPIA’S • 8,50
portie van 6 stuks geserveerd met chilisaus
DAPPERE HAPPLANK (VANAF 2 PERS.) • 10,50 P.P.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
BROODPLANKJE • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
YAKATORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes