DINERKAART

2-gangenmenu
- 28,50p.p.*
2-GANGENMENU •
Maak zelf een keuze uit een hoofd- en nagerecht
Soepen
Verse soep van de dag • 7,00
laat u verrassen door de kok
Rode curry soep • 7,00
geserveerd met oosterse groenten en heerlijke kipfilet
Courgettesoep (vegan) • 7,00
met garnituur van gele en groene courgette
Warme voorgerechten
Gamba’s piri piri • 13,50
gamba’s uit de wok met peperolie, knoflookolie en bosui geserveerd met brood met kruidenboter
Gevulde portobello met geitenkaas • 8,75
warm geserveerd met een frisse salade
Krokante kippendijstukjes • 9,50
met een oosterse garnituur en sesamsaus
Hoofdgerechten Vis
Spaghetti aglio e olio met gamba’s • 19,50
spaghetti op smaak gemaakt met een rode peper, knoflook en gemarineerde gamba’s
Zalm uit de oven op een bedje van sinaasappel • 22,50
gebakken zalm op een bedje van sinaasappel, gemarineerd met een citrus-honing olie en granaatappelpitten
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
Goed gevuld groentesoepje • 3,95
geserveerd met verse groenten en rundvlees
Verse mini breekbroodjes • 4,00
geserveerd met kruidenboter
hoofdgerechten •
Mini beefburger met een briochebroodje • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Frikandel • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Krokante kiphaasjes • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Valess schnitzel • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
nagerecht •
Mini suikerwafel met vanilleroomijs en aardbeien • 5,50
geserveerd met chocoladesaus, slagroom en snoepjes
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, groenten van de dag en frisse salade (geldt niet voor pastagerechten).
* Voor het gerecht entrecote geldt een toeslag van 5,00 per persoon op het 2-gangenmenu.
Koude voorgerechten
Broodplankje • 7,50
breekbroodjes geserveerd met verse pesto en kruidenboter
RUNDERCARPACCIO • 13,50
geserveerd met frisse sla, rode ui, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing
Tartaar van mango en avocado • 8,50
frisse tartaar van mango, avocado en mozzarella geserveerd met rucola, pijnboompitten en limoendressing
Frisse zomersalade • 12,50
rijkelijk gevuld met gerookte zalm, avocado en mango
Gegrilde puntpaprika met hummus • 9,50
geserveerd met gepofte cherrytomaten, radijs en viooltjes
Hoofdgerechten Vlees
Rendang van rundvlees • 19,50
heerlijk rundstoofvlees met groente uit de wok
KIP PIRI PIRI • 20,00
gegrilde kip naar origineel Portugees recept met pepers en knoflookolie
DE DAPPERE BURGER (ITALIAN STYLE) • 19,50
rundvleesburger (200 gr.) op een focaccia broodje belegd met rauwe ham, mozzarella, tomaat, rode ui en een basilicummayonaise
De Dappere Kipspies • 18,50
spies van kipdijfilet (300 gr.) met diverse soorten heerlijke groenten
VARKENSHAASMEDAILLONS • 21,50
gegrilde varkenshaasmedaillons geserveerd met een heerlijke tagliatelle met courgette, champignons en roomsaus
- Specialiteitvan de kok
Ossenhaaspuntjes met pepersaus • 22,50
gebakken ossenhaaspuntjes met romige pepersaus
Gegrilde entrecote met chimichurri* • 28,50
entrecote (200 gr.) geserveerd met chimichurri
Hoofdgerechten Vegetarisch
Huisgemaakte lasagne (Vegan) • 17,50
een rijkelijk gevulde groenten- en courgettelasagne met heerlijke vegan bechamelsaus met gegratineerde vegan kaas
Romige Tagliatelle • 18,50
heerlijke romige pasta met courgette, champignons en cherrytomaatjes
Nagerechten
Dappere koffie • 9,50
koffie geserveerd met stukje spekkoek, boterkoekblokje, stukje brownie, slagroom en een bonbon
Chocolade mousse • 9,50
quenelle van pure chocolade gevuld met chocolademousse geserveerd met een oreo crumble en slagroom
Frambozen sorbetijs met pistache spongecake en slagroom • 9,50
zomers fruit met frambozen sorbetijs geserveerd met pistache spongecake en slagroom
Tiramisu van aardbeien en witte chocolade • 9,50
tiramisu van aardbeien, blauwe bessen met een crumble van een American White chocolate cookie en slagroom
Coupe zomerkoninkjes • 9,50
heerlijke gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom
Limoen slagyoghurt met mango en passiefruit • 9,50
frisse slagyoghurt geserveerd met mango en een krokantje van passiefruit
2-gangenmenu
- 28,50p.p.*
2-GANGENMENU •
Maak zelf een keuze uit een hoofd- en nagerecht
Soepen
Verse soep van de dag • 7,00
laat u verrassen door de kok
Rode curry soep • 7,00
geserveerd met oosterse groenten en heerlijke kipfilet
Courgettesoep (vegan) • 7,00
met garnituur van gele en groene courgette
Koude voorgerechten
Broodplankje • 7,50
breekbroodjes geserveerd met verse pesto en kruidenboter
RUNDERCARPACCIO • 13,50
geserveerd met frisse sla, rode ui, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing
Tartaar van mango en avocado • 8,50
frisse tartaar van mango, avocado en mozzarella geserveerd met rucola, pijnboompitten en limoendressing
Frisse zomersalade • 12,50
rijkelijk gevuld met gerookte zalm, avocado en mango
Gegrilde puntpaprika met hummus • 9,50
geserveerd met gepofte cherrytomaten, radijs en viooltjes
Warme voorgerechten
Gamba’s piri piri • 13,50
gamba’s uit de wok met peperolie, knoflookolie en bosui geserveerd met brood met kruidenboter
Gevulde portobello met geitenkaas • 8,75
warm geserveerd met een frisse salade
Krokante kippendijstukjes • 9,50
met een oosterse garnituur en sesamsaus
Hoofdgerechten Vlees
Rendang van rundvlees • 19,50
heerlijk rundstoofvlees met groente uit de wok
KIP PIRI PIRI • 20,00
gegrilde kip naar origineel Portugees recept met pepers en knoflookolie
DE DAPPERE BURGER (ITALIAN STYLE) • 19,50
rundvleesburger (200 gr.) op een focaccia broodje belegd met rauwe ham, mozzarella, tomaat, rode ui en een basilicummayonaise
De Dappere Kipspies • 18,50
spies van kipdijfilet (300 gr.) met diverse soorten heerlijke groenten
VARKENSHAASMEDAILLONS • 21,50
gegrilde varkenshaasmedaillons geserveerd met een heerlijke tagliatelle met courgette, champignons en roomsaus
- Specialiteitvan de kok
Ossenhaaspuntjes met pepersaus • 22,50
gebakken ossenhaaspuntjes met romige pepersaus
Gegrilde entrecote met chimichurri* • 28,50
entrecote (200 gr.) geserveerd met chimichurri
Hoofdgerechten Vis
Spaghetti aglio e olio met gamba’s • 19,50
spaghetti op smaak gemaakt met een rode peper, knoflook en gemarineerde gamba’s
Zalm uit de oven op een bedje van sinaasappel • 22,50
gebakken zalm op een bedje van sinaasappel, gemarineerd met een citrus-honing olie en granaatappelpitten
Hoofdgerechten Vegetarisch
Huisgemaakte lasagne (Vegan) • 17,50
een rijkelijk gevulde groenten- en courgettelasagne met heerlijke vegan bechamelsaus met gegratineerde vegan kaas
Romige Tagliatelle • 18,50
heerlijke romige pasta met courgette, champignons en cherrytomaatjes
Kidskaart
VOORGERECHTEN •
Goed gevuld groentesoepje • 3,95
geserveerd met verse groenten en rundvlees
Verse mini breekbroodjes • 4,00
geserveerd met kruidenboter
hoofdgerechten •
Mini beefburger met een briochebroodje • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Frikandel • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Krokante kiphaasjes • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
Valess schnitzel • 8,50
geserveerd met frites, appelmoes, fritessaus en watermeloen
nagerecht •
Mini suikerwafel met vanilleroomijs en aardbeien • 5,50
geserveerd met chocoladesaus, slagroom en snoepjes
Nagerechten
Dappere koffie • 9,50
koffie geserveerd met stukje spekkoek, boterkoekblokje, stukje brownie, slagroom en een bonbon
Chocolade mousse • 9,50
quenelle van pure chocolade gevuld met chocolademousse geserveerd met een oreo crumble en slagroom
Frambozen sorbetijs met pistache spongecake en slagroom • 9,50
zomers fruit met frambozen sorbetijs geserveerd met pistache spongecake en slagroom
Tiramisu van aardbeien en witte chocolade • 9,50
tiramisu van aardbeien, blauwe bessen met een crumble van een American White chocolate cookie en slagroom
Coupe zomerkoninkjes • 9,50
heerlijke gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom
Limoen slagyoghurt met mango en passiefruit • 9,50
frisse slagyoghurt geserveerd met mango en een krokantje van passiefruit
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, groenten van de dag en frisse salade (geldt niet voor pastagerechten).
* Voor het gerecht entrecote geldt een toeslag van 5,00 per persoon op het 2-gangenmenu.
BORRELKAART

Borrelgerechten
Ambachtelijke bitterballen (vlees of Vega) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
Kaasloempia's • 8,50
Portie van 6 kaasloempia’s met chilisaus
Dappere happlank (vanaf 2 pers.) • 10,50 p.p.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
-
Broodplankje • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
-
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
-
YAKITORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Borrelgerechten
Broodplankje • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
YAKITORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Borrelgerechten
Ambachtelijke bitterballen (vlees of Vega) • 9,50
portie van 7 ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
Kaasloempia's • 8,50
Portie van 6 kaasloempia’s met chilisaus
Dappere happlank (vanaf 2 pers.) • 10,50 p.p.
goed gevulde borrelplank met diverse koude en warme hapjes zoals kaas, fuet, bitterballen en kaasloempia’s
-
Broodplankje • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
-
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
-
YAKITORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes
Borrelgerechten
Broodplankje • 7,50
breekbrood met pesto en kruidenboter
TORTILLA CHIPS • 7,50
warme tortilla chips met guacamole, salsa en een cheddarkaasdip
YAKITORI SPIESJES • 7,00
portie van 5 warme gemarineerde kipspiesjes