De deuren van Dapper, het gloednieuwe à la carte restaurant van De Bonte Wever in Assen openden in december 2017 voor het eerst. Dapper is, naast een plek waar je heerlijk kan dineren, tevens de perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, hedendaagse lunch of een borrel met een bite. Dit mede vanwege onze ruime openingstijden en  uitstekende bereikbaarheid.

Dapper is tot stand gekomen tijdens een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever. Met de gedurfde uitbreiding kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat De Bonte Wever ook graag haar gasten stimuleert tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek in Assen waar je terecht kunt om lekker te eten, bij te praten met vrienden, uw laatste deal te vieren met collega’s of gewoon even rustig een avond te genieten met dierbaren.

Op de kaart vind je uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper word je welkom geheten door medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit wordt versterkt door de perfecte ambiance in zowel het restaurant als op het zuidelijk gelegen ruime terras.