Over Dapper

Dapper is tot stand gekomen tijdens een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever. Met de gedurfde uitbreiding (2017) kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat De Bonte Wever ook graag haar gasten stimuleert tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek in Assen waar je terecht kunt om lekker te eten, bij te praten met vrienden, uw laatste deal te vieren met collega’s of gewoon even rustig een avond te genieten met dierbaren.

Op de kaart vind je uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper word je welkom geheten door medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit wordt versterkt door de perfecte ambiance in zowel het restaurant als op het zuidelijk gelegen ruime terras.

Zakelijke ontmoetingsplek

Dapper leent zich uitstekend als locatie voor uw zakelijke afspraak. Mede dankzij de zorgvuldig uitgekozen inrichting vindt u altijd een plaatsje waar u even rustig kunt zitten. Stroom en WIFI is aanwezig en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Heeft u een grotere afgescheiden ruimte nodig? Binnen De Bonte Wever zijn diverse vergaderruimtes te reserveren. Bij Dapper kunt u vervolgens bijvoorbeeld terecht voor uw voorbespreking of lunch nadien. Neemt u gerust contact met ons op voor al onze zakelijke mogelijkheden.

Dapper is uitstekend bereikbaar dankzij onze ligging direct aan de rondweg van Assen en we beschikken over meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

  • Informatie