Over Dapper

Dapper is tot stand gekomen tijdens een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever. Met de gedurfde uitbreiding (2017) kon een nieuw restaurant niet uitblijven en omdat De Bonte Wever ook graag haar gasten stimuleert tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek in Assen waar je terecht kunt om lekker te eten, bij te praten met vrienden, uw laatste deal te vieren met collega’s of gewoon even rustig een avond te genieten met dierbaren.

Op de kaart vind je uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper word je welkom geheten door medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit wordt versterkt door de perfecte ambiance in zowel het restaurant als op het zuidelijk gelegen ruime terras.

Zakelijke ontmoetingsplek

Dapper leent zich uitstekend als locatie voor uw zakelijke dinerafspraak. Mede dankzij de zorgvuldig uitgekozen inrichting vindt u altijd een plaatsje waar u even rustig kunt zitten. Stroom en WIFI is aanwezig en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Heeft u een grotere afgescheiden ruimte nodig? Binnen De Bonte Wever zijn diverse vergaderruimtes te reserveren. Bij Dapper kunt u vervolgens bijvoorbeeld terecht voor uw voorbespreking of lunch nadien. Neemt u gerust contact met ons op voor al onze zakelijke mogelijkheden.

Borrels

Of u nu een afstudeerfeestje, verjaardag, jubileum, receptie, bruiloft of een respectvol afscheid wilt organiseren, Restaurant Dapper is de ideale locatie voor een (besloten) feest. Wij creëren de juiste sfeer voor een gezellige borrel met hapjes en drankjes. Neem contact met ons op om de vele opties te bespreken.

BBQ

Onze ruime en sfeervolle terras is de ideale plek voor een BBQ in Assen. Ideaal voor personeelsfeesten, groepsuitjes, familiedagen, of als start van een gezellige avond uit. U kunt een gedeelte van ons terras reserveren voor uw groep om in alle rust te genieten van een heerlijke BBQ.

Maatwerk

Zoekt u iets speciaals? Heeft u een bijzonder programma, een unieke groepssamenstelling of een andere uitdaging of speciale wens? Bij Restaurant Dapper helpen we u graag en bieden we een op maat gemaakt voorstel aan.

Dapper is uitstekend bereikbaar dankzij onze ligging direct aan de rondweg van Assen en we beschikken over meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

  • Informatie